dinsdag 12 februari 2013

Poesje voor een snoesje


Geen UPS, maar een cadeautje voor een lief mens, met een groot hart voor dieren. Het poesje was in een avond klaar, maar de foto heeft twee maanden op zich laten wachten.

Lieve groetjes,

Minke

2 opmerkingen:

 1. Hallo Minke,
  Naar aanleiding van je reactie op mijn blog, kom ik hier eens een kijkje nemen. Tjee, wat kun jij fantastisch naaien!
  Je vroeg of de handwerkopleiding volgend jaar ook gegeven wordt. Ik denk het wel, mits er voldoende inschrijvingen zijn. De opleiding wordt al 10 jaar gegeven, en het is nog niet een keer niet doorgegaan. Wel is het zo dat de opleiding vanaf het nieuwe schooljaar in Leiden wordt gegeven en niet meer in Zeist. Pabo Helicon is namelijk gefuseerd met de Hogeschool Leiden. Op de website (http://www.vrijeschoolpabo.nl/) zie ik (nog) niets over deze opleiding staan. Als je wilt, kan ik mijn docenten wel vragen of ik je hun e-mailadresse mag geven, dan kun je zelf contact met ze opnemen.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Minke,
  Als je mij een mailtje stuurt (paulavanderzwaan@gmail.com) met je e-mailadres, dan zal ik je het mailadres van een van mijn docenten sturen en de naam van de contactpersoon voor de cursus bij Hogeschool Leiden. Ik kreeg trouwens te horen dat de cursus niet naar Leiden gaat in september, maar naar Gouda.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen